8 Mayıs 2008 Perşembe

nasıl adam öldürülebilir?

herkes adam öldürebilir. yeter ki arkasından çekeceği azabı bir an aklından çıkarmayı başarsın. boğazı kesmek ya da tetiği çekmek için kısacık bir an yeterlidir. o an için mesela bu kış doğalgaza acaba ne kadar zam geleceği düşünülebilir veya mor bir belediye otobüsünün boğazdan karşıya uçarak geçtiğini hayal edebilirim.
sadece tetikteki parmağım veya bıçağı tutan elim kalmalı. beynin ilgili kasları kontrol edecek mekanizması otomatiğe alınmalı. tereddüt kusursuz bir can alımına engel olabilir. o kopuş anında zihnin uzaklaşacağı adresi önceden planlamak gerek.

mor otobüs beşiktaş iskelesine konarken kan bulaşacaktır biraz tekerleklerine. gene de hakettiyse öldürmek lazımdır insanları. mühim olanın hayatta kalmak olduğuna hayatta inanmam. (öldürseler inanabilirim belki ama)

2 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

kuzum nerden çıktı şimdi bu? savaş olmadan felan öldüremeyiz biz insanları. savaş da olmasın lütfen. bir de cellat olmak gerekir hariçten adam öldürmek için. cellatlar osmanlıda çingenelerden seçilirmiş. eski bile olsaydın bir güzellik yapıp da laz kızını cellat yapmazlardı bence.

ayşe'yle konuştum sabah, aşağı da yazdığım gibi. henüz ben onla konuşmazken o da bir insanı öldürmekten sözetmiş. şişe kırıp onunla öldürmek istiyormuş. boğmak çok yorucu olurmuş. ne oluyor ki size?

allah allah :)

ayse dedi ki...

ayşelerin adam öldürme düşüncelerinine saplanma günü olabilir bugün.
nedense şöyle oldu. kendimi elimde bir bıçakla adamın birinin (hiç bilmiyorum kim) boğazını kavramış olarak hayal ederken buldum. adam şöyle dedi:
-sen kimseyi öldüremezsin.
ben de o anda ne yapayacağımı düşündüm. bu planı yaptım :)