21 Mayıs 2008 Çarşamba

hanımlar kocam beni seviyor
1- ismekten son maaşımı çekerken bankadan 200 ytl de kredi çekmeyi nasıl olmuş da başarmışım bilmiyorum. gel zaman git zaman o da faize girmiş şişmiş kabarmış, uzamış 600 ytl olmuş. ve ben de hapse girmek durumunda kamışım. akşam kocam gevrek gevrek gülerek eve girdi ve seni mapuslardan kurtardım ayşe hanım, dedi. ben de kahramanım oldum dedim. hadi bunu çayla kutluyalım.
2- pazar günü akşam altı civarı bunlar baba oğul bahçedelerde takılırken, ben de mutfakta salaksal temizlik işleri yapıyordum. yanlarına gittim. tabii kapıyı çekip. baki "ayşe ne yaptın anahtar yok biz de "dedi. beş dakka kara kara düşündükten sonra yine unutkanlığım sonucu üst katın demir parmaklıklarını kilitlemediğim ortaya çıktı. sonra baki de örümcek adamlık yapıp üst kata tırmandı ( ben de istyorum çıkmak dedim ama izin vvermedi) içeriden kapıyı açtı, ve gülerek aşağıya inip "nasıl çıktım ama" dedi. hiç kızmadı
3-şu anda hali hazıda bir üç yok ama ben bu rakamı öyle kimsesiz ortalarda bırakamdımç.
4- ne iyi oldu bu site ya. hem yorum yap hem yaz. hem ayşeye hem fatmaya, gel keyfim gel
5- senin tarifini yapacağım ayşe bir de süzme yoğurttan ayran yapacağım, kızlar çok fark ediyor, tavsiye ederim. ama şiddetle ederim.

3 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

baki'nin seni sevdiğini anlamamız için bize bu anektodları anlatmak zorunda değildin. ama anlattığın iyi olmuş. güzel kısa filmler seyretmek gibiydi okuması. neden gerek yok dersen, biz siz ikinize karşıdan bakabiliyoruz. baki senin üzerine titreyen incelikli bakışlarını gizleyemiyor. biz de görüyoruz.

ayse dedi ki...

evet katılıyorum fatmanın gözlemlerine. insanın eşinin kendisini sevdiğinin dışarıdan farkedilebilir olması ne iyi bir şey. maşallah.

gazoz kapağı dedi ki...

hadi ya sevindim, demek belli oluyor ama bazen sevmediği de çok belli oluyor. o günlerde kendilerine bizzat kuvettli gıcıklıklar hissediyorum