19 Mayıs 2008 Pazartesi

19 mayıs

ankarada 19 mayısı kutluyoruz. dışarıda kahvaltı yaparken sürekli anonslar ve marşlar dinliyoruz. Oğlum anneannesinin bayramını kutlamak istedi. eh kandil ve dini bayramlardan sonra bu da varmış. bayramınız kutlu olsun arkadaşlarım.

2 yorum:

ayse dedi ki...

bence 19 mayıs bayramı hediyesi olarak youtube'ü açmaları gerekirdi. türk gençliği olarak en azından bunu hakettiğimizi düşünüyorum. gerçi 30 yaşıma geldim. genç sayılmam sanırım. türk orta yaşlıları için de yeni bir bayram yapılmasını rica ediyorum büyüklerimden. sonra da kendileri için yaşlılar bayramı yapsınlar. ne isterse yapabilirler büyüklerimiz onlar bizim. çok saygı duyuyorum. hürmetler.

gazoz kapağı dedi ki...

ya ben de özlüyorum youtube'yi. oradan amma damar şarkıları dinliyordum. gençlik bayramı için sözlerinize şiddetle katılıyorum. ama genç olmadığımı habire unuttuğum için bu bayramla olan özle irtibatımı kesemiyorum. geçen radyoda gençler için bir program vardı. bakiye "ne salaklar, bunu kim dinler 18 17 yaşındakiler falan dedim." "O da onlara yapılıyor zaten" dedi. nasıl hayal kırıklığını uğradım. gençlik deyince benden bahsettiklerini sanacak kadar gencim.