6 Haziran 2008 Cuma

temaslarda bulundum:

bugün bir kaç konuya temas etmek için buradayım.
internet küfürbazları
gerçek hayatta küfür eden adam sayısı (X) ile internette aklına gelen küfrü pervasızca savuran adamlar (Y) arasında ciddi bir miktar farkı olduğunu tesbit ettim. Y-X'in bana birisi hesabını versin. erkeksen sokakta et küfrünü de hesabımızı bilelim, puanını verelim güzelim. korkma söv!
aynada güzel
biz kadınlar bazen aynaya bakınca dünyanın en güzel kadınını bazen de iğrenç bir mahluku temaşa ediyoruz. ilk durumda çok mutlu olurken ikinci durumda keyfimiz kaçıyor. aslında aynı kadın ikisi de. biliyorum çünkü aynanın tabiatı gereği..
birinci biz
biliyorusnuz ben başkalrının bloglarını kurcalayıp duruyorum işim gücüm yokmuş gibi. gördüğüm bloglar içinde en birinci bizi seçtim pikaçu! hele bir iki tanesi var ki, onları görünce kendimle ve sizlerle (evet siz, ayşe ve fatma) bir gurur duydum bir gurur duydum. oh çok şükür yarabbi!
mtv türkiye
çok ibretlik bir kanal. haftada bir iki saat seyredilmesini tavsiye ediyorum. özellikle konulu programları ağızları açık bırakıyor. dünya g.t olmuş dedirtirken, şükredecek ne kadar çok şeyimiz olduğunu hatırlatıyor.

1 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

ımmmmmm ımım çok leziz olmuş. ben bundan da mümkün olan her zamanda isterim. ayrıcana (bayılıyorum bu yanlış kullanıma) ben de yapmayı deniycem. ımh ımh ımh :)