11 Haziran 2008 Çarşamba

bu gün

bu gün bu yazıma ayşe sevim'e teşekkür ederek başlamak istiyorum. bu gün burada ve herhangi bir gün herhangi bir yerde açıklamayacağım bir sebepten ötürü.

kendisi gerçekten arkadaşım olduğu ve en önemlisi bunu benim yokluğumda da en derin noktalarına kadar sürdürdüğü için.

beni gerçekten sevip acımı acısı, sevincimi sevinci, meselemi meselesi edindiği için.

ve o olmadığı zamanlarda benim gibi duygusuz birinin bile özleyebileceği kadar güzel olduğu için.

bu gün bu yazımı başka bir şey yazmadan bitirmek istiyorum.

6 yorum:

jora silverstone dedi ki...

bugün bu yorumumda ben de ayşe'nin çok süper bir arkadaş olduğunu onsuz bir hayatın bana zindan olacağını söylemek istiyorum. çok kıymetli ve mümtaz bir kardeşimiz :)

gazoz kapağı dedi ki...

neden seni ilk tanıdığım gün diğer bir sürü pürüzlü ilişkime tekme atmadığımı kendime sonradan sorduğumu hatırlıyorum. seninle bir bayırdan aşağıya hızla yuvarlanır gibi bir gençlik yaşabilirdik. yıllar sonra bunu cevabını öğrendim. biz seninle çok daha büyük bir şey yaşarken arkadaş olmalıymışız meğer. o teşekkür benim tarafımdan söylenmeli. ne zaman elimi sana uzatsam aslında kendimi ayağa kaldırmaya çalıştığı gördüm. sen bana elini her uzattığında ise fiyakalarımdan biraz daha soyundum. "kendi olarak" kalmanın ve "kendinin ardında durmanın" ama her şeyden önce "kendini bulmanın" arkadaşısın sen. iyi ki varsın. bu şarkıyı bize armağan ettim:)http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/de6bea7a06e2327101f8b88c266e45e671ce499d9033cdcee50b2add88ac942c914fe786691c467e16458

gazoz kapağı dedi ki...

Allah bizi cennettede de buluştursun arkadaşlar. Amin arkadaşlar.

vedide yalınayak dedi ki...

:) daha dinlemeyi başaramadım şarkımızı. ama saende youtube'a erişebilir olduğumuzu öğrendim bir daha da kaybetmeyeyim diye hemen sık kullanılanlara ekledim. laf kalabalığı yapıyorum. biliyorum. bilakis çok duygulandım aslında ben şimdi. elini ayağını nereye koyacağını bilemeyen ne söyleyeceğini bulamadığından saçma ve alakasız bir sürü şey söyleyen biri gibiyim.

asıl olan, ikinci yoruma: amin. amin.

bir de, evet bayırdan aşağı yuvarlanır gibi tabiri çok yerinde. çok daha büyük bir şeyde yanyana oluşumuz da çok doğru. sen benim "arkadaşım ayşe"sin ve sen şimdiye dek beni hiç görmediğin kadar iyiyim. herşey süratle yoluna girdi ve Allah'ın izniyle bundan sonra böyle devam edecek. belki bir ara kaçar derse gelirsin, konuşuruz biraz. vallahi özledim.

gazoz kapağı dedi ki...

"sen şimdiye dek beni hiç görmediğin kadar iyiyim. herşey süratle yoluna girdi ve Allah'ın izniyle bundan sonra böyle devam edecek." bu ne kadar güzel bir haber böyle. muhakkak kaçmalıyım ve gelmeliyim.

gazoz kapağı dedi ki...

"sen şimdiye dek beni hiç görmediğin kadar iyiyim. herşey süratle yoluna girdi ve Allah'ın izniyle bundan sonra böyle devam edecek." elhamdülillah, elhamdülilah, elhamdülillah...
bir ağaç da bir gül de aynı şiddetteki fırtınanın altında kalıyor. gülün ne gördüğünü ne kadar eğilip kırıldığını hangi ağaç anlasın. Fakat ağaç her fırtına da gülden daha fazla şikayet ediyor değil mi fatma. uuu diye yapraklarını sallayıp homurdanıyor. Gül sukut bulmuş elhamdülillah.