1 Temmuz 2008 Salı

yenilikler

sayfaya müzik dinleme aparatı taktım. (sonradan bozuldu, sildim ama vakit bulunca gene yapıcam) bir de yukarıya çok havalı bir bacımızın resmini koydum. renklerle yazı karakterleriyle biraz oynadım. bir de anket koydum. nasıl? beğenmediyseniz söyleyin lütfen. çok harika site buldum. fatma özellikle senin ilgini çekebilir:şu
*resimdeki kelebekli beyfendiyi de, vedide hanım'a ithaf ediyorum. bu fotoğraf bence elmalı nargile ya da tarçınlı çay gibi kokuyor. hm?
Bu arada sevgili gazozumuzun kapağı ayşe hanım için de endişelenmeye başladım. dün aradım, konuşamadı. allah ona selamet versin, o da tez zamanda bize ses versin.

3 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

o fotoğrafa bakar bakmaz, daha ölü eli olduğunu bile bilmeden, senelerdir zaman zaman duyduğum, nereden geldiğini bilemediğim, o hayattaki en kötü, daha kötüsü olmayan, pis, çirkin kokuyu duydum: ceset kokusu.
çabuk kaldır onu ordan. yoksa bu yazılar önceki yazılar kısmında görünene kadar bir daha sayfayı ziyaret etmem.
grileştirdiğin zeminde koyulaştırdığn yazı bu karakterle okunurken gözleri biraz yoruyor. bu karakteri de çok severim ama ben gerçeği söylüyorum. ama sen beğendiysen kalsın böyle. havalı olmuş :)
içim bulandı kokudan. çabuk çabuk.
kaldırınca bi yerlerden haber ver de geri gelebileyim.
sevgiler.

jora silverstone dedi ki...

başüstüne

vedide yalınayak dedi ki...

ayşe'nin babası dünya değiştirmiş. babasına rahmet, ayşe'ye ve diğer sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.