28 Temmuz 2008 Pazartesi

bugün günlerden ne?

yarın pazartesi. aslında bugün de, sevmiyorum saat onikiyi geçti diye günü değiştirmeyi. onun için yarın. pazartesi.

günler aslında ikindide değişir. mesela perşembe günü ikindiden sonra artık cuma gecesidir. pazar günü ikindiden sonra pazartesi gecesi, bu durumda cumartesi ikindiden sonrası da pazar gecesidir. evet böyledir. ama bana sorarsanız bütün benliğimle bunu kabul etmemle beraber sabah uyandığım zamandan itibaren o güne ait olan ismi kullanır, keyfime bakarım.

ne diyordum, pazartesi, yani yarın, sabah sabah kalkıp son üç günü kalan kursuma gitmem gerekiyor. sonra farklı farklı aksiyonlar olacak gibi görünüyor günümde. bakalım, yaşayıp göreceğiz.

aslında, canım çok sıkıldı. şu güngören'deki patlama yüzünden. kimbilir ne zamandır hiç düşünmediğim akrabalarımın acısı düştü içime. onları çocuğumu merak eder gibi merak ettim. sonra da çok kızdım kendime. hala da kızıyorum.

neyse, böyle işte.

1 yorum:

jora silverstone dedi ki...

korkarim ve uzulurum ki bugun olmasini planladigimiz aksiyonlarimiz benim insan iliskilerimdeki facialar dolayisiyla iptal edilmek zorunda kalacak.
gunler benim bildigim kadariyla aksam ezaniyla degisir. persembe aksami ezan okundugu vakit cuma gecesi baslar diye biliyorum.
bugun seni gormeyi cok istiyorum aslinda.