6 Ağustos 2012 Pazartesi

tavsiye üzerine

vedide hanım'ın tavsiyesi üzerine white collar'ı seyrettim. memnun kaldım. bir nevi zanax tesiri yaptı. bitince eskisinden daha büyük bir sıkıntı içinde buldum kendimi. olsun, iyiydi. yeni bölüm 10 ağustosta.

edit: bu yazının altındaki yorumlardan hiçbirisinin diziyle alakası yoktur!

10 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

Bı tavsiye daha verebilirsem vereyim. Merhum Cevdet Paşa'nın yazdığı Erkam yayınlarından ücretsize yakın bir karşılıkla temin edilebilen Peygamber Efendimiz isimli siyer i nebi. 363 sayfa.

jora silverstone dedi ki...

kitapyurdu'nda bulamadım. inşallah okurum bir gün bulup. tavsiyelerinize çok kıymet veriyorum vedide hanımcığım.

Ferda dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
vedide yalınayak dedi ki...

Biz muhtasarını bulamamıştık. Evet aynı eser. Bi tane de bana alır misin Ferdacım :)

vedide yalınayak dedi ki...

Nereye gitti o link? :|

jora silverstone dedi ki...

ben o silinen yorumu mail bildiriminden buldum, kitaba ulaştım ama muhtasar oluşu biraz düşündürdü. tam metin olsa daha iyi olurdu sanki. gene de 3.5 tl, kargo bedava olunca denemeye değer :) teşekkürler ferda!

Ferda dedi ki...

ya o yorumu ben silmiştim, çünkü vedide kitap için 363 sayfa diye belirtmiş. Oysa benim bulduğum kitabın sayfa sayısı daha azdı. Sonradan farkettim, farkedincede silmiştim, ama yine de gözden kaçmamış, iyiki de kaçmamış :)) bakayım linki geçmişten bulayım yapıştırayım inşallah

Ferda dedi ki...

http://www.ilknokta.com/kitap/135043/Peygamber-Efendimizin-Muhtasar-Hayati.html

Tamam vedidecim, alıyorum sana da :)

Ferda dedi ki...

bu arada vedidemin kitap tavsiyeleri benim için pek kıymetlidir. Onun kıymetli arkadaşınınkiler de kıymetlidir. Başka tavsiye edebileceğin kitap varsa yazar mısınız ? :)
bedava kargo ve indirimli fiyatlardan faydalanalım :P

vedide yalınayak dedi ki...

Kitabı ilk duyduğumuzda, böyle incelik, muhtasar olduğunu bir nefeste okunduğunu da duymuştuk. Sonra zaman geçti, herhalde tam basım olan ilk bahsettiğim halini bulduk. Fakat ilk duydugum hali ve ara ara tazelenmek açısından okunabilir olmasıyla ne sevindim bilemezsiniz muhtasarının bulunmasına. Acaba cümlemin bası ile sonu uyumlu mü? Gözlüğüm gözümde değil yazılar küçük biraz da useniyorum. Gözlerinizden öperim.