16 Ekim 2010 Cumartesi

sevinç

çok güzel çok tatlı bişey oldu ama fotoğrafını da çekip öyle yazmayı düşünüyorum. fotoğrafını çekmek için sabah olmasını beklemeyi düşünüyorum. çünkü okuma lambası altında çektiğim pek güzel olmadı diye düşünüyorum.

ne güzel bir allahımız var :)

6 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

bugün, sabah kalktım bir saat sonra misafirlerimiz geldi. biri iki saat sonra gitti, kaldı ikisi. ne güzel ne güzel oturuyorken akşama doğru yeni misafirlerimiz geldi. bir saat kadar sonra sabahtan kalan iki misafirimiz gitti, kaldı beş kişi. bir saat sonra akşamüstü gelen misafirlerimiz de gitti. yaklaşık yarım saat sonra başka bir misafirimiz geldi.

çok güzel oldu. ama aynı zamanda akşam da oldu.

onun için fotoğrafı çekip sözümü tutamadım.

jora silverstone dedi ki...

yarina bekliyoruz.

jora silverstone dedi ki...

hala umitle bekliyoruz :)

vedide yalınayak dedi ki...

tam diyecekti ki, neredeyse sabah kalkar kalkmaz evden çıktık, eve misafirle ve akşam döndük, ya hu benden adam olmaz, hep mazeret hep mazeret, madem tutamayacaksın söz verme bari ve saire.

sonra dedim ki, o zaman telafi etmeye çalış. yılarak adam olunmuyor, yenildikçe yeniden dene, işin ne.

evde sadece alt kattaki banyoda beyaz ışık var. onun için çekimleri banyo paspasının üstünde yaptım. ama oldu. demek ki istenirse oluyormuş :)

buyrun, biraz yukarıda. ayrıca sevincimi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim. çok çok.

gazoz kapağı dedi ki...

kızım amma misafirin geliyor ben ankaraya geldiğimden beri - akrabaları saymazsak- senin bir ayda ağırladığın misafirinin yarısını ağırlamışımdır. hatta genelde evimize sucu ve kapıcı geliyor diyebilirim. bu arada evini iyiden iyiye merak ettim. alt kat üst kat manzara teras...

vedide yalınayak dedi ki...

:) evet elhamdülillah. allah eksikliklerini göstermesin.

evi merak et. bu belki seni bana getirir. ümit dünyası işte ;)