28 Eylül 2012 Cuma

okul

çocuklarım bire gidiyorlar artık. hem de dünyalar iyisi, gökte ararken yerde bulunacak cinsten bir öğretmenleri var. o bir melek. çocuk işinde tam bir uzman, süper bir eğitimci. sadece öğrenciyi değil gerektiğinde çaktırmadan veliyi bile eğitebilen bir usta. esaslı bir tahsilin başı iyi bir hocadır ya onun için çok seviniyorum. her gördüğümde kadıncağızı kucaklayasım geliyor, gözlerim doluyor :)
ama ihsan yeni müfredatın ağır aksak usulünden pek muzdarip. çizgi çalışması yapmaktan bıktı. artık okuma yazma öğrenelim diyor. kitaplığındaki gözü gibi baktığı kitaplarını kendisi okumak istiyor. biran evvel bilimadamı olup evrenin sırlarını çözmesi lazımmış :P zehranın pek şikayeti yok. ödevlerinin kenarlarına çiçek resimleri yapıyor, süslüyor, eğleniyor.
tenefüste gidip seyrediyorum her gün öğlen. birinci sınıf çocukları o kadar komikler ki. şuursuzca koridorlarda koşturup birbirlerine saçma sapan şakalar yapıp kikir kikir gülüyorlar filan. vallahi ruha şifa, o kadar güzeller ki! elhamdülillah...

5 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

:) dünya ne güzel bi yere benziyor bazı anlarda. Evet, elhamdülillah.

Bunu hatırladım: http://m.eksisozluk.com/entry/17072853

ayse dedi ki...

ihsan daha ilk haftadadan ilk vukuatına imza atarak sınıftaki dolabın kapağını indirip camını kırdı ama olsun kendisine bişey olmadı çok şükür. camın parasını da kendi harçlıklarıyla ödeyeceği için bundan sonra daha dikkatli olacağını umuyoruz :))

vedide yalınayak dedi ki...

Ahahah :) Ahmet de ilk hafta sınıftaki dolabın camını kırmıştı :0

gazoz kapağı dedi ki...

dünyada her şey tuhaf, benim oğlum kırmamıştı. halbuki şöyle bir test sorusu olsa
aşağıdaki çocuklardan hangisi birinnci sınıfın ilk haftası dolabın camını kırmıştır?
a- ahmet
b- ihsan
c- yusuf
ne derdiniz elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin

gazoz kapağı dedi ki...

ayrıca bizim birinci sınıf öğretmenimiz çok cadıydı. ama üçüncü sınıf öğretmenimiz tam birinci sınıf kadındı.demek her birinci sınıf öğretmeni birinci sınıf olmuyor. her üçüncü sınıf öğretmeni de üçüncü sınıf olmuyor. dünyadaki tuhaflıklardan biri daha