2 Şubat 2010 Salı

neyi özledim biliyor musun? 1500 2000 hatta 3000 parçalık puzzlelar yapmayı. nerelere saklansam da yapsam? bu iki veletle nasıl? ha nasıl?

5 yorum:

gazoz kapağı dedi ki...

o kadar parçalı bir şey görsem dolaba saklanırdım. onlar parça parça beni yiyebilirler. sen nasıl bir zihne sahipsin

vedide yalınayak dedi ki...

ben de onlardan yapmayı ne zamandır isteyen fakat bir türlü bütüne ulaştığında hangi resim o uğraşıma değecek karar veremediğimden yapamayanım. piri reisin haritası olabilir belki ama o da zevkli olur mu bilmem ki..

vedide yalınayak dedi ki...

pardon soru - cevap kategorisindeymiş bu şey. mutfak tezgahını kullanmanı öneririm. mutfak tezgahı yerine de sehpayı kullanırsın. sehpa yerine de tabure kullanırsın. tabure olmasa da olur zaten bi evde.

jora silverstone dedi ki...

ahahaha ilahi fatma. ama bizim evde tabure zaten hiç yok ki. ne yapıcaz şimdi? sehpa yerine ters çevirilmiş çamaşır selesi mi kullansak?


ayrıca ihsan bey heryere tırmanabiliyor. kapısında şifreli kilit olan gizli bir oda filan lazım onun ulaşamaması için :)

jora silverstone dedi ki...

ayrıca o soru cevap etiketi buna değil bunun üzerindeki yazıya aitti. ama blogumuzun sacma sapan bir aralık bırakma usulu olduğundan böyle bir karışıklık olmuş. bunun etiketi çocuk şarkıları idi. bu işlerden bir anlayanı bulsak da düzelttirsek.
ama tabi cevap bekleyerek sormuştum aslen. bir açıdan işe yaradı yani.