25 Nisan 2013 Perşembe

link

bu linkte (umarım bu linkli doğru bir şekilde yapıştırmışımdır) 15 bin delikanlı, çanakkalede, - spor falan bakanlığının projesiyle- dedeleri gibi sabah namazı kılıyor. namazdan önce de yemek yiyorlar. çanakkale erlerinin 1914 yedikleri yemeklerin aynısını....

6 yorum:

jora silverstone dedi ki...

iznini istemeden linki daha kolay ulaşılabilecek bir hale dönüştürdüm. inşallah kızmazsın. kızarsan düzeltebilirim :)

vedide yalınayak dedi ki...

Linki kopyalayıp yapıştırdım, ama video kaybolmuş gibi göründü. Hep suç yine tablette olabilir. Masabaşında da bakıcam. Tabi, özledim bi de.

vedide yalınayak dedi ki...

A, merhaba jora :)

jora silverstone dedi ki...

veravaa :P

jora silverstone dedi ki...

sanki burada 15 bin delikanlı yok gibi mi ne? ve delikanlıların bir kısmı (en azından cemaatle) namaz kılmayı bilmiyor gibiler sanki. gene de iyi yapmışlar tabi. daha iyileri de olsun inşallah.

gazoz kapağı dedi ki...

:) iyi yapmışsın joracım, ayrıca bilmeyenler var tabii, çünkü delikanlılar, okullardan gençlik ve spor bakanlığının başlattığı bir proje ile gönüllülük esasına uygun hazırlatıldı. gençler de doluşup gelmiş. (Tabii burada asıl teşekkürü anzaklı amcalara etmek lazım, ulan bunlar yıllardır çanakkalede atalarına sabaha karşı tören düzenliyor biz niyye bir şey yapmıyoruz, fikrini bize aşıladıkları için, malum çanakkale anıtı da başka başka millletler anıtlarını dikince dikilmişti - mantık da onların diktiklerrinden daha uzun olsun idi-)