7 Ocak 2010 Perşembe

yeni kayıt

sayfanın bu halinde diğer hesaplarımdan giriş yaparsam ancak bittabiye yazabilir oldum. hani nerde bunun sağ üstte çıkan giriş yap, yeni kayıt bilmemneleri? nerde kumanda paneli? ayarlar nerde? hm? n'oluyor orda? hey!

5 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

bir yolunu buldum ve sayfanın biçimini nerdeyse değiştiriyordum. ama yapmadım. ayıp denen bişey var :)

vedide yalınayak dedi ki...

ayıp denen bişey var derken jora ayıp etti demek istemedim. jora bu sayfanın mimarıdır, atasıdır, anasıdır. o bir şey yaptıysa bir bildiği vardır. düzeltirse de en güzel o düzeltir. bu kadar.

jora silverstone dedi ki...

hayir ya ben de aslinda sadece baska turlu olsa nasil olur aceba diye bakayim demistim oyle gece gece bos bos otururken sonra duzeltemedim icim bir tuhaf oldu istemeden oldu. ne istersem yapamam ne munasebet. ama eskisini de aynen yapamayabilirim nitekim epey oynamistim orijinal sablon uzerinde bir zamanlar. biseyler deniycem gene bu gece du bakalim.
saygilar

jora silverstone dedi ki...

ayrica sevgili vedide sen de istedigin degisiklikleri yapabilirsin bence. benim icin bir zevk olur senin zevklerinle dosenmis bir sayfaya yazmak. ayse de hakeza. sonra bakariz begenmezsek gene degistiririz ne olacak yani gonuller bir olsun

gazoz kapağı dedi ki...

valla ben değiştiremem. en son kontör kampanyasıyla aldığım kalas telefonumu bakinin yeni aldığı pembe bir şeyle değiştirmem iki senemi aldı. zira kalastaki numaralrı - kalas olduğundan- tek tek yenisine geçirmem gerekiyordu. iki sene sonra da ben değil zaten baki geçirdi.