11 Ekim 2009 Pazar

içimi karıştıran mikser

karfur denen yere gittik. toplu kırtasiye alışverişimiz vardı. öyle yapıyoruz. ipimizi koparır koparmaz ayrı yönlerde yürüyoruz. araba ve içindeki ahmet mustafa'daydı. ben kendimi küçük ev aletleri standında buldum. en son kendime baktığımda eflatun renkli arzum marka bir miksere bakıp içli içli ağlıyordum.

4 yorum:

jora silverstone dedi ki...

nicin agliyordun kuzum? anlamdim ki. miksere bakip nicin agliyordun? oo kim aglatti fatmami :(
senin icin yapabilecegim baska neler var?

vedide yalınayak dedi ki...

ağlamak gelince mikser bile ağlatır adamı :)

her zaman yapabileceğinin en iyisini yaptın, yaparsın.

koptum son cümlene.

gazoz kapağı dedi ki...

"eflatun renkli arzum marka" senin küçük ev aletleri tanıtımını seviyorum. Hani küçük prenste bir bölüm var. Büyükler bir arkadaşınız olduğunda babası ne iş yapıyor gibi saçma sorular diye. sanırım sen o büyüklerden değilsin. Zira mikserin modelini maharetlerini devirini değil rengini yazmışsın. o yüzden ağlaman da güzel. keşke birlikte ağlasak.Bu arada Ayşe internete iki günde bir giriyorum lakin her girdiğimde bir umut zehra ve ihsanın yeni fotolarıyla karşılaşacağımı hayal ediyorum. Lütfen beni yiğenlerimde daha fazla mahrum etme. özledim. ağlarım bak.

jora silverstone dedi ki...

simdiye kadar fotograf makinem yoktu. insallah bu haftasonundan itibaren kirmizi bir makinem olacak. kendisi leica lensli bir panasonic. leica lensli bir leicam oluncaya kadar idare edecegini umuyorum :) bundan sonra insallah yeni fotograflar koyarim heryere.