13 Ekim 2012 Cumartesi

emektar telefonun elimde can vermesi


ve yeni cepten post denemesi

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

olmuş.

bı de ben bu kelime doğrulama şeysini kaldırdım. zira onları yazmaya üşendiğimden yorum yapmamayı tercih ediyordum. kaldırdım iyi oldu.

gazoz kapağı dedi ki...

bir de ben sizin ne dediğinizi anlasam.ama anlayamam.çünkü bana bir kere eşim dokunmatik alangirli bir telefon almıştı ben de ağladım çok. o zaman üzülmeyeyim diye bana sadece mesaj atabile ve arayabilen bir telefon aldı. kamerası bile yok. ben de çok mutlu oldum. oh be, onunla kendimi daha güvende hissediyorum. hem rengi de eflatun.

jora silverstone dedi ki...

eflatun bir telefonla ben asla kendimi güvende hissedemem. ama mor ayakkabıyla hissedebilirim. mor ayakkabım olursa eflatun telefonu kabullenebilirim belki. ama güven başka bişey. benim telefonum siyah, ekran koruyucum da siyah. ama bi ara oraya tardis resmi düşünüyorum allah nasib ederse. telefonum da vuuviiivuuu viiivuuuu diye çalsın istiyorum. şu anda nasıl çaldığından haberim bile yok. aranan bir kimse değilim pek. telefon yüzünden ağlanır mı kuzum. sizin başka derdiniz vardır kesin. bak buraya içini dök rahatlarsın, onun için yaptık zaten.