8 Aralık 2010 Çarşamba

hayrola

ben susunca siz de susmasanıza ya. dünya da sizin gibi.

6 yorum:

gazoz kapağı dedi ki...

konuşamayacak kladar oyuk oyu içim. dua istiyorum.

jora silverstone dedi ki...

Allah, kalbine sürur versin ayşeciğim. Ne oldu içine?

bebek ne zaman geliyor?

vedide yalınayak dedi ki...

orayı doldurmakta en güzeli neyse, onunla doluversin oyukların.

bu da geçer be ayşe.. di mi? geçer.

gazoz kapağı dedi ki...

geçer geçmesine de yaşanılan anda insan geçeceğine itimat vermiyor:) hamileliğin son dönemiyle alakalı sanırım. iiyi uyuyamama, nefes alma problemleri, fiziki olarak yeterince koşturulamadığı için zihinsel olrak fazla yıpranıyorum düşün düşün işi işte.. bir de yalnızlık... hani insan bazen çok uyur ya... haftalarca günlerce sonra gerçekle rüyayı karıştırır, ona benzeyen bir dönem benim ki.. fi, tarihinde tanıdığım insanlar, asla göremeyeceğim bir kereliğine karşılaştığım yüzler vs. o az uykunun içinde bana musallat oluyor. aman saçma bir durum. bir de yetersizlik duygusu... son iki ya da üç hafta olduğundan çocuklarla gerektiği gibi ilgilenemiyhorum. vicdan vicdan yaptım

jora silverstone dedi ki...

iki cocukla ucuncuyu beklemek sahiden zor olsa gerek. kendine eziyet etme. eskiden oldugu kadar yogun ilgilenememen cok normal cocuklarinla. uzerinde bir "agirlik" olmasi da normal :) insallah dogumla hafifleyeceksin, bunun kacinilmaz oldugunu rahatlikla soyleyebilirim ehehe :))))
bu arada demek yazin 6 aylik filan olacak prenses hanim. bu da yusuf'la latif'ten hesap edersek nereden baksan 9 aylik bir cussesi olacagini gosterir. demek ki 9 aylik yazlik ciciler almam gerekiyor kendisine, ya da 12 aylik kislik olabilir. bakicaz artik :)

gazoz kapağı dedi ki...

ilahi jora güldürdün beni:) hem de ne biçim zira latif'e hayırlı olsun diye geldiğin günü hatırladım. yusuf dört buçuk kilo doğduğu için latif üç buçuk kilo olsa da başta bana bayağı küçük gözükmüştü. bunu sana söyleyince sen de bana hiddetle "gözün doysun" demiştin. sonra ben de "hakkaten" diye düşünmüştüm.