15 Eylül 2009 Salı

bundan sonra buraya yazdigim yazilarda turkce karakter kullanamayacak miyim? ne bu boyle. hic yakistiramadim sana. ozellikle de s'yi. noktali olmasi gereken. olamadi.

sabah namazlarinda penceremizin onunden ordek suruleri geciyor v seklinde. cok begendim sahiden. amerikalilara sempati duymaya bile basladim. sasirtiyorusnuz beni kuzum. kuzun degilim ben senin kendinim. kendisinin kuzusu hanimis aman da aman.

yusuf'la ahmet okula baslamis olacaklar. anneleri de cok heyecanli olsa gerek. annelerinin gozlerinden ogullarini operim.

dinle diyor, duy demiyor ki iradi bisey.. istima'
kor kuyularda merdiven merdiven.

1 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

V bunu beğenirsin diye buraya koydum. yusufla ahmet okula başladılar. ve biz anneleri gerçekten heyecanlandık. sen de herşeyi biliyorsun. bu gece kadir gecesi. sana daha yeni geliyor. kadr-i kıymetini bilirsin inşaallah. bence sen bunu da bilirsin. niye bilmeyesin ki?

yine kalktın gittin demek.. amerikalılara sempati duy. ben de senin amerikalılara sempati duymana sempati duyuyorum. amerikalıların bir çoğuna da sempati duyuyorum. çokluk azlık göreceli bir şey ama. yüzde çoğuna sempati duymuyorum. birçoğuna..

sen evini yerleştirmişsindir şimdi. sekiz sene oldu, geçti bile, ben hala yerleştiremedim. dua et. sıkılmadıysan bunun için dua etmekten.

ellerinden gözlerinden öperim.