6 Temmuz 2009 Pazartesi

peki bu şarkıyı hatırlarsınız

"markette çalıyordu" dedi, "hoparlörün altında durup bitene kadar dinledim". gelip geçenlerin tuhafına gitmiş, şarkıyla duş alır gibi mi dedi, üzerine şarkı yağıyormuş gibi mi olmuş ne.. çok güzel söyledi de ben unuttum. buldum dinledim o çok beğendiği şarkıyı fatma'nın. fatma'yı çok seviyorum. ilk gördüğüm andan beri çok seviyorum onu. bir paket uzun marlboro alıp beraber içelim. o ilk tanıştığımız günün hatırasına. ya da bağdaş kurup kağıt yırtalım. sağlığa daha zararsız olur.
şarkının şurasını sana hediye ediyorum o zaman:
"Yüzünüz ne kadar da aşina
Avcumun içine alıp öpmüş olabilirim"

sesi güzel olan kadınlar içinde sezen aksunun yeri başkadır. rüzgarlı bir ağaç altıdır, veyahut ayakların gelip giden dalgalarla ıslandığı bir deniz kenarıdır. bu şarkısıyla da büyük bir dalgayla üzerimizden geçip boğulma tehlikesi altına sokmuştur bizi.

"geçtiğiniz yollara düşmüş olabilirim.."

"gözünüz öyle uzak bakmasa sizi tanıdığıma yemin ederim.."

laylaralaylaralaylaralaylaralaaay...

2 yorum:

vedide yalınayak dedi ki...

karıştırdığımdan. aynısının tıpkısı olanlardan. bu şarkıyı bir markette dinleyip bana sen haber vermiş olabilirsin. ben bulup dinlemiş, sonra bu yazıyı yazmış olabilirim. her harfinin altına denden koyarım, öyle. altına imza atmak gibi değil, neyse. karıştırıyorum, sen mi bensin, ben mi senim. ikimiz bir kişi miyiz.. belki bu yorumu da sen ya z ıı....

gazoz kapağı dedi ki...

hakketen ya siz ayrı ayrı bir şeysiniz de, birlikte de hem ayrı ayrı hem acayip birlikte bir şey misiniz? maşaalah.